fbpx
Search
Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€!
 

E-shop

Αιθέριο έλαιο Κέδρος – Φυτοσοφία

6,80

10ml

Το αιθέριο έλαιο Κέδρου (Cedrus Atlantica/Cedarwood) αποκτάται από το ξύλο του Κέδρου του Άτλαντα με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό. Είναι ένα εύχρηστο, συνήθως κιτρινωπό προς πορτοκαλί υγρό. Η μυρωδιά του περιγράφεται ως χαρακτηριστική, πικάντικη, ζεστή και ξυλώδης. Στην αρωματοθεραπεία το αιθέριο έλαιο Κέδρου χρησιμοποιείται σε αρωματικά κεριά ή ως πρόσθετο σε έλαια μπάνιου/μασάζ.

Σημαντικό! Οι πληροφορίες που παρέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο για θεραπευτικούς σκοπούς, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας ή διατροφολόγου. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Σε απόθεμα

Περιγραφή

Οφέλη

Προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση

Συνδυάζεται εξαιρετικά με αιθέριο έλαιο βασιλικό, περγαμόντο, γεράνι, γιασεμί, λεβάντα, νερολί, παλμαρόζα, τριαντάφυλλο, δεντρολίβανο και άρκευθο.

Προτάσεις χρήσης

Εφαρμόζεται ως αλοιφή, έμπλαστρο, έλαιο μπάνιου ή μασάζ.

Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά (αρωματικό συστατικό) για να επιτευχθεί η ξυλώδης, ζεστή, φρέσκια χροιά στην παραγωγή αρωμάτων.

Χρησιμοποιείται συχνά στον αρωματισμό σαπουνιών και παρόμοιων προϊόντων. Το αιθέριο έλαιο Κέδρου είναι κατάλληλο για μείγματα με βασιλικό, περγαμόντο, γεράνι, γιασεμί, λεβάντα, νερολί, παλμαρόζα, τριαντάφυλλο, δεντρολίβανο και άρκευθο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.040 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Αιθέριο έλαιο Κέδρος – Φυτοσοφία”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *