Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Search
Close this search box.

Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδας, άνω των 50€

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωσή τους.

Τυχόν καθυστερήσεις ενδέχεται να προκύψουν λόγω καιρικών συνθηκών, απομακρυσμένης περιοχής παραλήπτη, ή διαθεσιμότητας. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραδίδουμε στην πόρτα σας. Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες και για τα νησιά 2-4 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες έως 49.99€ το κόστος αποστολής είναι 3.80€/δέμα έως 2kg και +1€ για κάθε πρόσθετο κιλό  και δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€. Αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται.

 

Πολιτική Επιστροφών

Προϋποθέσεις & διαδικασία

Διαδικασία

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόν που έχετε παραγγείλει, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στα (+30) 25510 80297 και (+30) 699 443 5876  είτε να στείλετε email στο info@earthub.gr.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε εύκαιρο τον αριθμό της παραγγελίας σας, ή τον αριθμό του παραστατικού.

Προϋποθέσεις

Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα. Γι’ αυτόν το λόγο, η αίτηση επιστροφής πρέπει να πραγματοποιείται γρήγορα.

Προκειμένου  να γίνει δεκτό το αίτημα της επιστροφής σας θα πρέπει:

  • Να μην έχουν περάσει περισσότερες από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας. Μετά το πέρασμα των 5 ημερών από την αποστολή, δυστυχώς, το αίτημα της επιστροφής δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
  • Το προϊόν θα πρέπει να είναι άθικτο, να βρίσκεται δηλαδή στην ίδια κατάσταση που ελήφθη και δεν θα πρέπει να έχει ανοιχθεί.
  • Να έχετε κρατήσει την απόδειξη αγοράς.
  • Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μόνο για την ανταλλαγή του με κάποιο άλλο.

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις πραγματοποιούνται μόνο εν μέρει αποζημιώσεις (εφόσον ισχύουν).

Επιστροφές (εφόσον ισχύουν)

Από την στιγμή που λάβουμε και αξιολογήσουμε την επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα προκειμένου να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε το αντικείμενο προς επιστροφή. Επίσης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την αποδοχή ή απόρριψη της αλλαγής προϊόντος.

Το κόστος αποστολής για την αποστολή του επιστρεφόμενου προϊόντος και της επαναποστολής του, επιβαρύνει τον πελάτη.

Μοιραστείτε το: