Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Search
Close this search box.
Σχετικά Με Εμάς
την πιο φυσική, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη και μυρωδάτη οικογενειακή επιχείρηση της Αλεξανδρούπολης.

Γεια Σου! Προσγειώθηκες Στο Earthub

Εδώ θα βρεις ό,τι ψάχνεις σε θέματα περιποίησης, υγιεινής και ευεξίας συνεισφέροντας με τις επιλογές σου στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ιστορία Μας

Απλή, μα αναπάντεχη και δημιουργική

Πίσω στον Μάρτιο του 2014, μέσα στην καρδιά της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η Ελένη, με αφορμή ένα βίντεο, αποφάσισε να μοιραστεί με την πόλη της Αλεξανδρούπολης την τέχνη της σαπωνοποιίας. Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε τις δοκιμές στο πρώτο της “εργαστήριο”, την κουζίνα του σπιτιού της.

Αυτό που δεν ήταν ποτέ σχεδιασμένο, γρήγορα έγινε πραγματικότητα· μία οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας χειροποίητων σαπουνιών. Μία πρόταση πρωτόγνωρη που καλούσε τους ανθρώπους να θυμηθούν την παραδοσιακή χρήση και μορφή του σαπουνιού και να αφήσουν πίσω τους την εύκολη επιλογή του υγρού σαπουνιού που ο δυτικός κόσμος σχεδόν έχει επιβάλλει. Πολλοί οι αρνητικοί, πολλοί οι διστακτικοί, όμως πολλοί περισσότεροι εκείνοι που δοκίμασαν και λάτρεψαν την νέα-παλιά λύση.

Δεύτερος γύρος και αυτό που δεν ήταν ποτέ σχεδιασμένο, γρήγορα έγινε πραγματικότητα. Το πρώτο εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής χειροποίητων καλλυντικών στην περιοχή του Έβρου είναι γεγονός και λειτουργεί σε αποκλειστικά δικό του χώρο. Πλέον με το Earthub η εμπορία περνάει στα χέρια της επόμενης γενιάς διαφυλάσσοντας την ποιότητα των προϊόντων μας, προσθέτοντας νέα μα πάνω από όλα δίνοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή να φροντίσει τον εαυτό του προστατεύοντας έμπρακτα το περιβάλλον.

Earthub, a hub for you, a hug for the planet!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Όλα μας τα προϊόντα πωλούνται σε ανακυκλώσιμες συσκευασίες, συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για τηλεφωνικές παραγγελίες και πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα:
25510 80297 & 699 443 5876

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ
 

Πληρώστε εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα με όλες τις χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες.