Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€!

Search
Close this search box.

Με ένα μόνο φυσικό προϊόν

Από τα πιο συχνά προβλήματα που συζητάμε μεταξύ μας εμείς τα κορίτσια είναι πως θα διατηρήσουμε το δέρμα μας λείο και καθαρό και θα αποκτήσει αξιοζήλευτη λάμψη. Έχουμε, κατά καιρούς, δοκιμάσει όλες μας χιλιάδες προϊόντα που υπόσχονται να μας χαρίσουν αυτό ακριβώς που θέλουμε χωρίς ιδαίτερο κόστος, γρήγορα και εύκολα, σε τέτοιο βαθμό που ξεχάσαμε να κοιτάξουμε στη φύση. Υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να κάνει όλα τα παραπανώ και είναι απολύτως φυσικό, χωρίς χημικά στοιχεία και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Ο λόγος για το σφουγγάρι λούφα, το οποίο ακούει και στο όνομα ελίφι. Το απόλυτο προϊόν που μας χαρίζει απλόχερα η φύση προκειμένου να απαλλαγούμε από όλα όσα μας προβληματίζουν σχετικά με το δέρμα μας. Η λούφα λόγω της υφής της αποτελεί τον καλύτερο τρόπο απολέπισης. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς κάθε φορά που κάνεις μπάνιο και να βλέπεις το σώμα σου ή το πρόσωπο σου – ανάλογα που τη χρησιμοποιείς- να μεταμορφώνεται με τον καιρό.

Τι είναι η λούφα

Η λούφα είναι ένα φυτικό, οικολογικό και βιοδιασπώμενο σφουγγάρι, ιδανικό για αποτελεσματική και τέλεια απολέπιση-peeling του δέρματος, καθώς και για την καταπολέμηση της ανεπιθύμητης κυτταρίτιδας. Είναι μονοετές, ποώδες, υποτροπικό φυτό, που ανήκει στην οικογένεια της κολοκύθας και είναι μακρινός ξάδερφος του αγγουριού. Φτάνει το μισό μέτρο περίπου και μέσα από τη φλούδα του κρύβει ένα σφουγγάρι. Η επιστημονική του ονομασία είναι Luffa aegyptiaca.

Λούφα και απαλλαγή από την κυτταρίτιδα

Το σφουγγάρι λούφα δρα και κατά της κυτταρίτιδας αφού μπορεί να προκαλέσει υπεραιμία και να μας βοηθήσει να την αποχαιρετήσουμε μια και καλή. Αν χρησιμοποιήσεις τη λούφα σου στεγνή και κάνεις μαλάξεις στο σώμα σου από κάτω προς τα πάτω, θα παρατηρήσεις πως μετά από την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος που τη χρησιμοποιείς, η κυτταρίτιδα σου μειώνεται αισθητά.

Λούφα και για την ακμή

Επίσης, η λούφα μπορεί να μας βοηθήσει και στο πρόβλημα της ακμής. Πολλές από εμάς ερχόμαστε συχνά αντιμέτωπες με ανεπιθύμητα σπυράκια, είτε λόγω περιόδου, είτε λόγω λιπαρότητας του δέρματος μας. Το φυσικό αυτό σφουγγάρι μπορεί να διώξει τη λιπαρότητα από το δέρμα μας και μαζί με αυτή και τα σπυράκια. Συνήθως το χρησιμοποιούμε στην πλάτη όπου εμφανίζουμε συχνά ακμή. Ωστόσο, αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και στο πρόσωπό σου, γίνεται αρκεί να κάνεις πολύ ήπιες και απαλές κινήσεις.

Αν το θέλεις για παραπάνω από μία χρήσεις, ενδεχομένως να χρειαστείς δύο σφουγγάρια λούφας. Η λούφα βγαίνει στην αγορά σε ποικίλα μεγέθη, ενώ τα σχήματα που μπορείς να τη βρεις είναι είτε σε κύλινδρο είτε σε δίσκους. Είναι ξηρή και μόλις τη βρέξεις γίνεται μαλακή και εύπλαστη.

Δοκίμασε το και δε θα χάσεις. Έναν μήνα μετά από συχνή χρήση λούφας στο δέρμα σου, θα το δεις να λάμπει και είναι σίγουρο ότι θα σε ευχαριστεί που έδιωξες τα νεκρά κύτταρα, τη λιπαρότητα και την ακμή από πάνω του. Αποχαιρέτησε για πάντα τη θαμπάδα!

Πηγή: Fit girls

Μοιραστείτε το: